PLAGIATKONTROLL TEST VERKTØY

Beste gratis plagieringskontroll test for innholdet ditt, lim nå inntil 1000 ord i tekstområdet, eller last opp tekstfilen din og klikk "Sjekk etter plagiering" for å få øyeblikkelig og nøyaktig resultat.

Skriv inn tekst her for å se etter plagiering
Reset text image

Totalt ord: 0 /1000

Review Stars Review Stars Review Stars Review Stars Review Stars
4.1/5
47.2k anmeldelser
Sjekk plagiering etter URL
Utelukke URLs (Max 5)
Sjekk grammatikk
Prøv våre andre relevante verktøy Parafraseringsverktøy Word Counter Bilde til tekst
Vi respekterer ditt privatliv

Search Engine Reports sletter automatisk alt innhold som er lastet opp til nettstedet.

BRUKERTESTIMONIALER

For å unngå plagiering eller problemer med digital opphavsrett, bør du forstå hva slags innhold som blir sett på som plagiert. La oss se på noen vanlige typer plagiering:

Presentere eller introdusere andres tekst som din egen.

Unnlater å bruke riktige anførselstegn på sitater.

Bruke andres ord i teksten uten å sitere den opprinnelige kilden.

Kopiering av dine egne publiserte ord og bruk dem i nye artikler.

Vi er alle klar over viktigheten av tekstlig innhold for et nettsted. Uten tekst er et nettsted akkurat som et legeme uten sjel. I dag må SEO og webansvarlige publisere innhold av høy kvalitet og unikt for å få et nettsted til å blomstre. Noe som økte viktigheten av det unike med innhold, og hvis du legger ut plagiert innhold eller informasjon på nettstedet ditt, er suksessen aldri i nærheten.

På samme måte kan plagiering eller opphavsrett til oppgaver og dokumentasjoner ødelegge en students karriere. Noen institutter kan bare advare studenter mens andre til og med kan suspendere dem fra stedet.

Plagiering betyr å overføre som ny og original en nøyaktig idé eller produkt avledet fra en eksisterende kilde med eller uten samtykke fra den opprinnelige skaperen. Derfor er det obligatorisk å sjekke for plagiering før du leverer oppdrag eller publiserer noe innhold på nettstedet ditt.

Å utføre en plagiatkontroll test manuelt er nesten en umulig oppgave, da du ikke kan gå gjennom rikelig informasjon tilgjengelig over hele internett. Følgelig er gratis plagiat sjekk prosessen med likhets kontroll og lokalisering av forekomster av kopiert arbeid i et annet dokument eller en webside.

For å unngå disse problemene, trenger du en pålitelig, nøyaktig og gratis plagiatkontroll test. Derfor kan du plagiat sjekk med vårt gratis online verktøy.

Vårt gratis plagiering detektor verktøy utfører ikke noe magisk triks og viser resultatene av plagiatsjekk. Det prøver heller ikke å lure deg ved å identifisere ulogisk plagiering fra unikt innhold. plagiat sjekk analyserer hvert ord dypt fra innholdet som brukerne legger inn i det ved å sammenligne det med milliarder av nettsider.

Databasen til nettstedet vårt inneholder nesten all informasjonen som er tilgjengelig på internett. Derfor er det ingen måte en plagiert frase eller ledd kan unnvike dette plagiatkontroll test verktøyet. Plagiert innhold vises i rødt mens de unike forekomstene vises i grønt. Ved plagiering vil du se lenker til nettadressen til nettstedene som inneholder en lignende passasje forankret av "Sammenlign". Du kan sjekke dem for å finne årsaken til likheten i den detaljerte plagiering rapporten. Gjør rettelser for den sjekke plagiat for dette ved å klikke på "Omskriv plagiert innhold". Dette tar deg til vårt gratis parafrasering verktøy og kjører det gjennom dette avanserte verktøyet for gratis plagieringskontroll. Gjenta til innholdet ditt er unikt.

Om nødvendig kan du laste ned den detaljerte plagiering rapporten med prosentandel for innholdet ditt ved å klikke på "Last ned rapport". Klikk på "Start nytt søk" for å utføre en plagiatkontroll test for nytt innhold.

Ingen påmelding og ingen pålogging nødvendig! Ja, det er ikke nødvendig å gå gjennom registrering prosedyrer når du bruker vår elektroniske sjekk plagiat verktøy. Pluss at Plagiatsjekk vår tilbyr gratis tjenester.

Bare følg følgende trinn:

01

Gå til https://searchenginereports.net/no/plagiarism-checker. Der letter vi deg med flere alternativer for å sjekke plagiat. Du kan også utelukke at opptil 5 nettadresser blir sjekket for likhet.

02

Lim inn innholdet i boksen som følger med. Hold det på 1000 ord per Alternativt kan du laste opp innhold fra datamaskinen din eller fra skyen, eller du kan lime inn nettadressen til en webside direkte. Trykk på "Kontroller om plagiering" -knappen.

03

I løpet av sekunder vil denne beste gratis plagiatkontroll skanne teksten din og vise de nøyaktige resultatene med prosent.

Nedenfor er noen av funksjonene du finner:

 • Evne til å sjekke for å frigjøre opptil 1000 ord med innhold
 • Evne til å laste opp fra Dropbox
 • Evne til å laste opp en fil fra datamaskinen din
 • Evne til å sjekke plagiering av URL
 • Viser plagiert innhold med prosentandelen
 • Viser unik innholdsprodusent
 • Evne til å sammenligne duplikat innhold med lignende der ute
 • Måling Messige resultater
 • Evne til å se matchede resultater
 • Fremhevet dokumentvisning
 • Alternativ for omskriving av plagiert innhold
 • Mulighet for å laste ned rapporten fra søket

Du kan finne ut flere gratis plagiatkontroll test online. Vi skryter imidlertid av det for å være det beste plagiering verktøyet på grunn av mange grunner. Det er usannsynlig at andre gratis verktøy som er tilgjengelige online tilbyr en maksimumsgrense på 800 ord. Men verktøyet vårt gir brukeren en mulighet til å sjekke innhold opp til 1000 ord. Så med vårt plagiatkontroll test verktøy, trenger du ikke å skjære innholdet ditt i stykker og gjøre feil.

Videre viser verktøyet vårt resultatet foran brukeren på bare noen få sekunder, noe som oppveier all annen tilgjengelig programvare for plagiering. Dessuten respekterer verktøyet brukernes sikkerhet og personvern. Derfor kan du bruke vår online plagiatkontroll test uten å være bekymret for personvern, for uansett hvilken type tekst du skriver inn, forsvinner den fra databasen vår så snart kontrollen er utført.

Vårt 100% gratis verktøy er spesialdesignet for å oppdage selv det minste plagiering og gi deg en ekstremt nyttig liste over lignende innhold stykker, slik at du kan gjøre riktig handling. Vår anti-plagiering nettapplikasjon er superenkelt å bruke og har funksjonene langt bedre enn du knapt finner i betalte lignende verktøy.

Du kan navngi den som den beste copyright-kontrolløren, og kan dermed brukes av forfattere, utgivere, forfattere, forskere, bloggere, studenter, lærere, innholdssjefer, redaktører og så videre.

Ja, hvis du befinner deg under en av de følgende gruppene, bør du bruke et gratis testverktøy for plagieringskontroll på nettet:

 • Nett Entreprenører / eiere av nettsteder som lager innhold eller ansetter frilansforfattere
 • Blogger som godtar gjesteposter fra bidragsytere
 • Frilans Innhold Skapere som produserer innhold for klienter
 • Bloggere som trenger å bekrefte originaliteten til blogginnleggene sine før de publiserer
 • Studenter som trenger å være sikre på at oppgavene og papirene deres ikke griper inn i andres arbeid
 • Forfattere som ønsker å sikre at arbeidet deres er 100% plagiat fritt
 • Reportere og journalister som er interessert i å gjøre nyhets rapportene sine forskjellige fra de mange lignende der ute, eller som er interessert i å spore hvilke nettsteder som har kopiert og limt inn rapportene sine.
 • Høgskole Professorer og lærere som ønsker å sjekke studentenes arbeid mot plagiering
 • Bare noen som jobber med alle slags skriftlig innhold, men er opptatt av originalitet.

Å kopiere eller stjele ord og bruke dem i arbeidet ditt ligner på selvdestruksjon. Hvis du ikke er klar over konsekvensene, kan du lide på grunn av plagiering, så fortsett å lese, da vi vil diskutere noen av dem.

Mister nettsted trafikk: Hvis teksten på sidene på nettstedet ditt ikke gir nytt materiale til besøkende å lese, vil de til slutt slutte å besøke nettstedet ditt. I disse dager beundrer folk å lese noe de ikke har kjent før. Imidlertid vil vanen med likhet seire fra å tiltrekke publikum mot nettstedet ditt.

Skadet SEO: Et autoritativt og unikt innhold har en betydelig rolle i å forbedre SEO på et nettsted, som til slutt fører det mot topp rangeringen i SERP. Hvis imidlertid innholdet du har lastet opp er plagiert, vil det føre til negativ SEO. I tillegg er det ikke bare en webside, men hele nettstedet vil lide av en nedgang i Google-rangering.

Ødelagt omdømme: Innholds Likhet kan skade både det profesjonelle og faglige omdømmet til en person. En politiker eller kjendis og profesjonelle forfattere kan komme til å bli skadet av duplisering i hele karrieren. De vil sikkert få sparken fra sin nåværende jobb, men sammen med den kan de kanskje ikke anskaffe seg en annen jobb, spesielt for samme stilling. Navnet på plagiert vil bli stemplet permanent på deres liv.

Vi er ikke her for å rocke båten på forfattere, men vi vil bare gjøre deg oppmerksom på ødeleggelsen som plagiering bringer. Dermed gir vi deg verktøyet til å identifisere alle små eller store biter av plagiarism er over nettet fra innholdet ditt.

For å starte nytt søk Klikk på knappen nedenfor!