PLAGIAAT CHECKER

Beste gratis plagiaat checker voor uw inhoud. Plak nu tot 1000 woorden in het tekstgebied of upload uw tekstbestand en klik op "Controleren op plagiaat" voor onmiddellijke en nauwkeurige resultaten.

Voer hier tekst in om te controleren op plagiaat
Reset text image

Totaal aantal woorden: 0 /1000

Review Stars Review Stars Review Stars Review Stars Review Stars
4.1/5
47.2k recensies
Controleer plagiaat op URL
URL's uitsluiten (max. 5)
Controleer grammatica
We respecteren uw privacy

Zoekmachinerapporten verwijderen automatisch alle inhoud die naar de site is geüpload.

GETUIGENISSEN

Om plagiaat of problemen met digitale auteursrechten te voorkomen, moet u goed begrijpen welk type inhoud als geplagieerd wordt beschouwd. Laten we eens kijken naar enkele veelvoorkomende vormen van plagiaat:

de tekst van iemand anders presenteren of introduceren als de uwe.

Het niet toepassen van juiste aanhalingstekens op offertes.

Gebruik de woorden van iemand anders in uw tekst zonder de oorspronkelijke bron te vermelden.

Uw eigen gepubliceerde woorden kopiëren en deze gebruiken in nieuwe artikelen.

We zijn ons allemaal bewust van het belang van tekstuele inhoud voor een website. Zonder tekst is een website net als een lichaam zonder ziel. Tegenwoordig moeten SEO en webmasters hoogwaardige en unieke inhoud publiceren om een ​​website te laten bloeien. Wat het belang van het unieke karakter van inhoud heeft vergroot, en als u geplagieerde inhoud of informatie op uw site plaatst, is het succes nooit nabij.

Evenzo kan plagiaat of copyright van opdrachten en documentatie de carrière van een student verpesten. Sommige instituten waarschuwen mogelijk alleen studenten, terwijl andere hen zelfs kunnen schorsen.

Plagiaat houdt in dat je met of zonder toestemming van de oorspronkelijke maker een exact idee of product afgeleid van een bestaande bron als nieuw en origineel doorgeeft. Daarom is het verplicht om te controleren op plagiaat voordat u een opdracht indient of inhoud op uw site publiceert.

Het handmatig uitvoeren van een plagiaat test is bijna een onmogelijke taak omdat u niet door de overvloed aan informatie kunt gaan die overal op internet beschikbaar is. Bijgevolg is gratis plagiaatdetectie het proces van het controleren van overeenkomsten en het lokaliseren van exemplaren van gekopieerd werk binnen een ander document of een andere webpagina.

Om deze problemen te voorkomen, heeft u een betrouwbare, nauwkeurige en plagiaat checker. Daarom kunt u plagiaat controle gratis met onze online tool.

Onze gratis tool voor plagiaatdetectie voert geen enkele goocheltruc uit en geeft de resultaten weer van geplagieerde tekst. Het probeert je ook niet voor de gek te houden door onlogisch plagiaat te identificeren aan de hand van unieke inhoud. De tool voor plagiaat checker analyseert elk woord diepgaand van de inhoud die gebruikers erin invoeren door het te vergelijken met miljarden webpagina's.

De database van onze website bevat bijna alle informatie die op internet beschikbaar is. Daarom is er geen enkele manier waarop een geplagieerde zin of alinea deze tool voor plagiaat tests kan omzeilen. Plagiaat Inhoud wordt in het rood weergegeven, terwijl de unieke exemplaren in het groen worden weergegeven. In het geval van plagiaat ziet u links naar de URL van de websites die een vergelijkbare passage bevatten die is verankerd met "Vergelijken". U kunt ze controleren om de oorzaak van gelijkenis te bepalen in het gedetailleerde plagiaat rapport. Corrigeer hiervoor de geplagieerde tekst door op "Herschrijf geplagieerde inhoud" te klikken. Dit brengt u naar onze gratis parafraseren tool en doorloopt deze geavanceerde tool voor plagiaat checker gratis. Herhaal dit totdat je je inhoud uniek krijgt.

Indien nodig kunt u het gedetailleerde plagiaat rapport met percentage voor uw inhoud downloaden door op "Download Rapport" te klikken. Klik op "Nieuwe zoekopdracht starten" om een ​​plagiaat test voor nieuwe inhoud uit te voeren.

Geen aanmelding en geen aanmelding vereist! Ja, het is niet nodig om registratieprocedures te doorlopen bij het gebruik van onze online plagiaatdetector. Bovendien biedt onze plagiaatdetector gratis service.

Volg gewoon de volgende stappen:

01

Ga naar https://searchenginereports.net/nl/plagiarism-checker. Daar faciliteren we je met meerdere mogelijkheden om plagiaat controleren. U kunt ook uitsluiten dat maximaal 5 URL's worden gecontroleerd op overeenkomsten.

02

Plak uw inhoud in het daarvoor bestemde vak. Houd het op 1000 woorden per. U kunt ook inhoud uploaden vanaf uw computer of vanuit de cloud of u kunt de url van een webpagina rechtstreeks plakken. Druk op de knop "controleer op plagiaat".

03

Binnen enkele seconden scant deze beste plagiaat checker gratis uw tekst en toont de nauwkeurige resultaten met een percentage.

Hieronder vindt u enkele van de volgende functies:

 • Mogelijkheid om te controleren om tot 1000 woorden aan inhoud vrij te maken
 • Mogelijkheid om te uploaden vanuit Dropbox
 • Mogelijkheid om een ​​bestand te uploaden vanaf uw computer
 • Mogelijkheid om plagiaat te controleren op URL
 • Toont geplagieerde inhoud met het percentage
 • Toont uniek inhoud percentage
 • Mogelijkheid om dubbele inhoud te vergelijken met soortgelijke daar
 • Zinvolle resultaten
 • Mogelijkheid om overeenkomende resultaten te bekijken
 • Gemarkeerde documentweergave
 • Mogelijkheid om geplagieerde inhoud te herschrijven
 • Mogelijkheid om het rapport van de zoekopdracht te downloaden

U kunt online meerdere gratis plagiaat checker ontdekken. We scheppen echter op dat het om vele redenen het beste instrument voor plagiaat is. Onwaarschijnlijk bieden andere gratis tools die online beschikbaar zijn een maximale limiet van 800 woorden. Maar onze tool biedt de gebruiker de mogelijkheid om inhoud tot 1000 woorden te controleren. Met onze plagiaat scanner hoeft u uw inhoud dus niet in stukjes te knippen en fouten te maken.

Bovendien toont onze tool het resultaat voor de gebruiker in slechts enkele seconden, wat zwaarder weegt dan alle andere beschikbare plagiaat scanner. Bovendien respecteert onze tool de veiligheid en privacy van de gebruikers. Daarom kunt u onze plagiaat checker gratis online gebruiken zonder enige privacykwesties, want welk type tekst u ook invoert, het verdwijnt uit onze database zodra de controle is voltooid.

Onze 100% gratis tool is speciaal ontworpen om zelfs de kleinste plagiaat te detecteren en u een uiterst nuttige lijst met vergelijkbare inhoud stukken te bieden, zodat u de juiste actie kunt ondernemen. Onze anti-plagiaat-webapplicatie is super makkelijk te gebruiken en heeft de functies veel beter dan je bijna niet vindt in betaalde vergelijkbare tools.

Je kunt het de beste plagiaat controle noemen en het kan dus worden gebruikt door schrijvers, uitgevers, auteurs, onderzoekers, bloggers, studenten, docenten, contentmanagers, redacteuren, enzovoort.

Ja, als u zich in een van de volgende groepen bevindt, zou u een gratis testprogramma voor plagiaat checker moeten gebruiken:

 • webondernemers / website-eigenaren die inhoud maken of freelance schrijvers inhuren
 • Blogs die gast posts van bijdragers accepteren
 • Freelance contentmakers die produceren inhoud voor klanten
 • Bloggers die de originaliteit van hun blogposts moeten bevestigen voordat ze worden gepubliceerd
 • Studenten die er zeker van moeten zijn dat hun opdrachten en papers geen inbreuk maken op het werk van anderen
 • Auteurs die ervoor willen zorgen dat hun werk 100% plagiaat vrij is
 • Reporters en journalisten die geïnteresseerd zijn in het anders maken van hun nieuwsberichten dan de vele vergelijkbare die er zijn, of die willen bijhouden welke websites hun rapporten hebben gekopieerd.
 • Hoogleraren en docenten die willen plagiaat test het werk van studenten
 • Gewoon IEDEREEN die met elke vorm van geschreven inhoud werkt, maar die originaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Woorden kopiëren of stelen en gebruiken in je werk is vergelijkbaar met zelfvernietiging. Als u de gevolgen niet kent, kunt u door plagiaat lijden, lees dan verder want we zullen er enkele bespreken.

Verlies websiteverkeer: als de tekst op de pagina's van uw site geen nieuw materiaal aan bezoekers geeft om te lezen, zullen ze uiteindelijk uw site niet meer bezoeken. Tegenwoordig bewonderen mensen het om iets te lezen dat ze nog niet eerder kenden. De gewoonte van overeenkomst zal echter prevaleren door het publiek naar uw site te trekken.

Beschadigde SEO: een gezaghebbende en unieke inhoud speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de SEO van een website, die hem uiteindelijk naar de hoogste positie in SERP leidt. Als de inhoud die u heeft geüpload echter geplagieerd is, zou dit resulteren in negatieve SEO. Bovendien zal niet alleen een webpagina, maar de hele website te lijden hebben onder een neergang in de Google-ranking.

Vernietigde reputatie: gelijkenis van inhoud kan zowel de professionele als de academische reputatie van een persoon schaden. Een politicus of beroemdheid en professionele schrijvers kunnen gedurende hun hele carrière de dupe worden. Ze zullen zeker worden ontslagen uit hun huidige baan, maar daarnaast zullen ze misschien niet in staat zijn om een ​​andere baan te krijgen, vooral niet voor dezelfde functie. De naam van de plagiaat zal permanent op hun leven worden gestempeld.

We zijn hier niet om de boot op schrijvers te zetten, maar we willen je alleen bewust maken van de vernietiging die door plagiaat wordt veroorzaakt. Daarom bieden we u het hulpprogramma om alle kleine of grote stukken plagiarismen via het web te identificeren vanuit uw inhoud.

Om een ​​nieuwe zoekopdracht te starten, klikt u op de onderstaande knop!