BILDSÖK

Bildsök är ett verktyg som hjälper användare att sök bild på internet. Ladda upp ett foto, ange bildadress eller skriv nyckelord till sök med bild.

Ladda upp dina .JPG-, PNG- eller .GIF -filer här!
eller dra och släpp din bild
OR
Review Stars Review Stars Review Stars Review Stars Review Stars
3.9/5
18.3k reviews
Prova våra andra relevanta verktyg Bildkomprimering Image Resizer Beskära bild
Vi respekterar din integritet

Sökmotorrapporter raderar automatiskt alla bilder som laddas upp till webbplatsen.

Vittnesmål

Informationen som du får när du sök med bild inkluderar:

 1. Liknande bilder
 2. Den detaljerade listan som innehåller bilden
 3. Liknande bilder med olika storlekar och dimensioner

Vad säger Google?

Enligt Google lagras bilderna du kanske letar efter i Googles databaser i 7 dagar eller mer. Det kanske inte visas i besökarnas sökhistorik, och Google kan använda det för att förbättra kvaliteten och prestandan för olika produkter och tjänster.

Eftersom internet har en enorm mängd bilder blir det utmanande att sök bild källa och annan relevant information från det enorma antalet. Det skulle vara som att leta efter en nål i havet. Eller du kan behöva en specifik storlek eller upplösning för en bild som du har. Så, vid den tiden, sök med bild kommer att rädda dig från detta krångel och hjälper dig att hitta liknande bilder från internet.

Orolig för “Hur gör jag söka bilder på nätet?” Just Chill, utför omvänd bildsök iphone, Android eller Desktop med vår bildsökmotor. Du behöver inte gå igenom några hårda och snabba regler för fotosökning.

Följande enkla steg gör att du kan använda vårt effektiva bildsök verktyg.

 1. Få tillgång till vårt kostnadsfria verktyg genom att klicka
  https://searchenginereports.net/sv/reverse-image-search
 2. Ladda upp en bild direkt från din enhet eller från Dropbox.
 3. Sök bilde genom att klistra in bildens URL.
 4. Ange de relevanta nyckelord som du vill se liknande bilder för.
 5. Klicka sedan på knappen "Sök liknande bilder" för att påbörja behandlingen.
 6. Boom! Du får dina exakta och detaljerade resultat från sex plattformar inom några sekunder.

Kompatibla plattformar när du söker

Denna gratis omvänd bildsökning gör att du kan söka med bilder och få alla relevanta bilder utan några hinder. Detta bild sök verktyg hämtar bilder från sex sökmotorer, Google, Bing, Yandex, TinEye, Sogou och Baidu, och ger dig alla matchade bilder inom några sekunder.

Det finns ingen begränsning att ha en specifik enhet eller smartphone för att utföra omvänd fotosökning. Detta är ett helt webbaserat verktyg som gör att du kan bildsök fritt från vilken enhet som helst, när som helst.

Söka Med Bild på iOS

Metoden för att göra en omvänd bildsök iphone är enkel och okomplicerad.

 1. Gå till vårt onlineverktyg från din iPhone eller iPad.
 2. Ladda upp en bild från ditt bildgalleri genom att klicka på knappen "Ladda upp".
 3. Klicka på knappen för att få liknande bild sökning på iOS

Sök med Bild Android

Du kan utföra sök med bild på mobiltelefon genom att följa dessa enkla steg.

 1. Gå till vårt onlineverktyg från din Android -telefon eller surfplatta.
 2. Ta en bild eller ladda upp den från enhetens fotogalleri genom att klicka på den angivna knappen.
 3. Starta magin genom att klicka på knappen "Sök liknande bilder" och hitta relevanta foton på Android.

Bildsök på Windows

Gör en gratis bild sökning från din persondator eller annan Windows -enhet genom att följa stegen nedan:

 1. Öppna din webbläsare, till exempel Chrome, Bing eller Safari på din dator och få tillgång till vår online bildsökare.
 2. Klicka på knappen "Ladda upp" för att ladda upp en bild från din dator för att leta upp foton.
 3. Starta processen genom att klicka på den angivna knappen för att hitta alla identiska bilder på webben.

Sök bilder på Mac

Du kan också hitta bilden enkelt på en Mac -enhet genom att gå igenom dessa enkla steg:

 1. Öppna en webbläsare, som Chrome eller Safari.
 2. Ladda upp en bild på vårt verktyg.
 3. Starta processen genom att klicka på den angivna knappen och få relevanta bilder.

Hur använder vi de bilder du söker med?

Bilderna som du laddar upp på vårt bildsök onlineverktyg raderas direkt från våra servrar. Vi sparar eller delar inte dina bilder med någon tredje del i alla fall.

Omvänd bild sökning är en slags onlinesökning där du använder en bild som en fråga för att hitta relevanta bilder eller information om den bilden.

Sök med bild kan du snabbt upptäcka visuellt relevanta bilder från internet och få relevant information om en bild inklusive föremål eller platser i den. Du kan också hitta bildens ägare genom att göra en gratis bild sökning.

Omvänd bildsökning fungerar med hjälp av ett frågesystem som kallas innehållsbaserad bildhämtning (CBIR). När du har laddat upp din bild till en bildsökmotor som en fråga kommer den att bearbeta den och förse dig med alla liknande bilder i databasen inom ett ögonblick. Content-Based Image Retrieval (CBIR) omfattar att hämta de visuellt identiska bilderna till en uppladdad sökbild från en massiv databas med foton.

Vår effektiva sökning sök efter bild fungerar med CBIR -tekniken för att hämta alla liknande bilder till din bild som du frågade utan några hinder.

Bästa fotosökmotorer

När en person använder vår fotosökare för att söka efter foton, hämtar den data från de bästa bildsökmotorerna. Du behöver inte spendera tid på att gå till en av dessa fotosökmotorer separat eftersom vår sök på bilder online ger resultat från dem alla till en plats med ett enda klick.

Google bildsök

Google är den mest använda sökmotorn över hela världen. Google bildsök sökning hjälper dig att hitta samma bild som du letar efter i specifika storlekar och färger. Om bildernas användarrättigheter beviljas kan du använda dem i blogginlägg, annonser och andra marknadsföringsaktiviteter.

Bing bild sökning

Sök bilder på Microsofts Bing ligger nära bildsök google, så det är en annan utmärkt bildsökmotor att använda. I sökfältet skriver du det du söker efter en bild av. På höger sida finns en filterknapp. När du öppnar den visas en rullgardinsmeny. Välj Licens. Välj bilder som är gratis för kommersiellt bruk.

Sök med bild på Yandex

Sök bilder på Yandex är en annan bra sökmotor för bilder med en massiv bilddatabas. Det är en rysk fotosökare som ger användare olika bildstorlekar, former och filformat och många fler.

Söka bilder på Baidu

Söka bilde på Baidu används mest i Kina. Baidu bildsökare väljer ett stort utbud av högupplösta bilder för sina användare med AI-teknik och använder ett enklare, snabbare och mer exakt sökgränssnitt för att ta dig att utforska en mängd olika bilder.

Webbplatser som innehåller dina bilder:

Omvänd bild sökning hjälper till att hitta alla webbplatser som använder dina bilder utan ditt tillstånd. Bildsökningsverktyget ger dig alla källor som har din bild på webben inom några sekunder.

Sociala profiler med samma bild:

Du kanske har sett många falska profiler på sociala medier och vill ha ett sätt att upptäcka vilken profil som är falsk. Tja, du kan använda vår fantastiska bildsökare online för detta ändamål. Du kan söka efter bild online med bilden laddad upp på den profilen. Det kommer att ge dig detaljer om den bilden och de webbplatser som har samma bild. Detta hjälper dig att förstå att en profil är äkta eller falsk.

Bildens ursprungliga källa:

Vi vet alla att det kan finnas samma bild på de olika webbplatserna över webben. I det här fallet blir det ganska utmanande att hitta den ursprungliga källan till en bild. Sök med bilder hjälper dig att hitta källan till en bild. När du har laddat upp en bild i vår online omvända fotouppslagning får du alla källor som innehåller den bilden. Detta kan hjälpa dig att undergräva originalet på nolltid.

Få information om en bild:

Om du vill hitta detaljerad information om en bild, är det bästa alternativet för dig att göra en omvänd bildsökning. Du kan få alla relevanta detaljer som storlek och typ av en bild.

Hitta bilder antingen upphovsrättsskyddade eller inte:

Med fotosökaren kan du hitta en bild som har något upphovsrättsanspråk eller inte. Vi vet alla att det är olagligt att använda en upphovsrättsskyddat bild eller innehåll utan att ta tillstånd från ägaren. Så det är viktigt att komma i kontakt med ägaren av en bild, för detta ändamål kan du ta hjälp av en bild omvänd sökning. Online innehållsskapare måste veta värdet av att använda rätt bild och unikt innehåll. Därför är det nödvändigt att använda plagiatkontroll och se till att ditt innehåll är unikt.

Hitta gratis att använda bilder:

Om du letar efter gratis bilder att använda i din blogg eller artikel hjälper söka bilder online dig att hitta många relevanta och gratis bilder genom att söka efter bild.

söka med bild för att förbättra sökmotoroptimering:

Bild SEO betecknar optimering av bilder på en webbplats för att göra det enkelt att genomsöka och indexera sökrobotar. Image SEO ger en positiv inverkan av en bild på sökmotorer, vilket hjälper dem att förstå den och kan leda till en ökning av rankningen på SERP. Du måste känna till förhållandet mellan SEO och omvänd fotosökning på djupet.

Sök bild med bild hitta objekt i bild / kändisar:

När du använder sociala medier har du kanske sett många vackra bilder av objekt eller kändisar och vill veta mer om dem. Tja, du kan få all relevant information om dem genom att söka med en bild. Du kan också spara den bilden eller utesluta den onödiga delen som du inte behöver med hjälp av ett beskär bil verktyg.

Andra storlekar på samma bild sökte efter / olika dimensioner / stora versioner:

Om du har en bild, men storleken på den bilden inte är enligt dina krav, kan du hitta den andra storleken på den bilden genom att göra en omvänd bildsök. Detta ger dig olika storlekar, dimensioner och versioner av bilden inom ett ögonblick.

Gratis att kopiera och använda:

Du kan kopiera och använda en bild utan att göra några ändringar i innehållet.

Kommersiellt bruk:

Om du vill använda den bilden för kommersiella ändamål måste du välja alternativet "Kommersiellt" medan du använder den bilden.

Enligt instruktionerna som delas av Google kan du använda eller dela en bild som du har hittat genom omvänd bildsökning, men se till att dess licens är legitim och kontrollera med exakta villkor för återanvändning med den ursprungliga webbplatsen. Du bör också få tillstånd att använda en bild från bildens ägare om du tänker använda den offentligt eller kommersiellt.

Hur fungerar användningsrättigheter?

Användningsrättigheter gör att du kan förstå hur du kan använda innehållet och bilderna på en webbplats. Webbplatsägarna använder mestadels licenser för att förklara metoden och begränsningarna för att återanvända deras webbplatsers innehåll.

Anmäl felaktiga användningsrättigheter Google säger!

Om du hittar innehåll med fel användningsrättigheter i sökresultaten, meddela oss det i Googles sökforum.

Alla bilder du laddar upp med vårt omvända bildsökverktyg kommer att vara helt säkra. Vi använder eller delar inte några av dina bilder och raderar också från våra databaser direkt. För mer information besök vår sekretesspolicy sida.