Alat parafrasa

Alat parafrasa membantu orang ramai menulis semula perenggan dengan menyalin-menampal teks ke dalam kotak teks kemudian mengklik butang "Tulis Semula Artikel" untuk mendapatkan hasil yang unik dan serta-merta.

LANGKAH 1
Tampalkan Penduaan Artikel
LANGKAH 2
Memproses
LANGKAH 3
Tulis Semula Cadangan
LANGKAH 4
Selesai (Artikel Unik)
Had Perkataan: 0/2000
Review Stars Review Stars Review Stars Review Stars Review Stars
3.9/5
31.7k ulasan
Reset text image
dropbox
Semak Tatabahasa
Testimoni

Ikuti langkah-langkah mudah di bawah untuk menulis semula perenggan atau artikel dalam masa yang singkat:

 1. Akses alat Parafrasa di SearchenginerePorts.net
 2. Salin dan tampal teks anda ke dalam kotak teks yang ada.
  (Nota: Anda juga boleh memuat naik kandungan sama ada dalam bentuk teks atau fail .docx melalui desktop, Dropbox, Cloud, dll.)
 3. Sekarang, tekan butang "Rewrite Artikel".
 4. Tidak lama lagi anda akan melihat hasilnya pada skrin. Hasilnya terdiri daripada cadangan yang berbeza untuk artikel berputar.
 5. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan artikel yang ditulis semula, anda sentiasa boleh berasa bebas untuk menekan butang "Rewrite Again" untuk mendapatkan satu lagi cadangan.

Artikel menulis semula adalah teknik biasa yang digunakan oleh penulis di mana mereka mengemukakan atau menulis semula ayat, frasa, esei, dan kadang-kadang keseluruhan kandungan dengan mengubah sinonim kata-kata. Perkara berputar mengubah struktur kandungan tanpa menjejaskan konteksnya untuk melarikan diri dari plagiarisme. Ia boleh dilakukan secara manual atau dengan bantuan spinner artikel dalam talian. Mari kita lihat pelbagai bentuk penulisan manual:

Baris mengikut baris

Ini adalah jenis klasik yang melibatkan menulis semula ayat teks dengan hukuman. Kaedah ini sukar dan memerlukan pengalaman. Sekiranya tidak dilakukan dengan betul, ia mungkin menghasilkan plagiarisme.

Meringkaskan

Sesetengah orang membaca teks keseluruhan dengan teliti, memahaminya, dan kemudian menulis semula perenggan atau ayat dalam kata-kata mereka sendiri. Artikel menulis semula dengan cara ini mungkin tidak sepadan dengan panjang asal teks; Walau bagaimanapun, ia akan mempunyai peluang yang lebih rendah daripada plagiarisme berbanding dengan strategi bekas.

Tulis semula patchwork

Dalam kaedah ini, penulis menganggap sumber yang berbeza pada satu topik, memilih ayat dari mereka semua, bercampur dan memadankannya, dan kemudian menulis semula kandungan dan artikel dalam kata-kata mereka sendiri.

Tulis semula adalah keperluan hari dalam pemasaran digital. Walau bagaimanapun, ia tidak boleh dinafikan bahawa penulisan manual adalah tugas yang membosankan dan memerlukan masa dan usaha. Akibatnya, pemaju telah mencipta penukar perkataan automatik untuk membantu pengguna menulis semula kandungan yang sudah ada data di Internet. Semua orang mahu kerjanya untuk menonjol di pasaran digital. Bukan idea yang baik untuk membuang masa apabila anda dapat mencapai tugas yang sama dalam beberapa saat. Alat rewording kami di sini untuk menyelamatkan hari anda.

Rewriter artikel percuma kami mempunyai perisian terbina yang membacakan teks anda, menganalisisnya, dan kemudian menyimpan makna teks dan berputar untuk menghasilkan satu set kata-kata baru. Artikel percuma Spinner dengan itu menghasilkan hasil yang tepat. Dengan tepat, ini bermakna alat itu menulis semula ayat atau keseluruhan kandungan tanpa mengganggu rasa kandungan.

Akhir sekali, mereka dapat mengesan kata nama yang betul dalam teks. Ini penting kerana anda tidak mahu menukar kata nama yang betul yang sebaliknya akan merosakkan makna teks sama sekali.

Alat parafrasa Dengan Searchenginereports.net juga boleh disebut sebagai pemutar artikel yang menjamin untuk menarik perhatian anda dengan menjana

AI Alat parafrasa

Algoritma lanjutan alat penulisan teks teks mendalam memutar kandungan anda tanpa menjejaskan makna dan idea kandungannya. Dan sentiasa menyediakan versi baru kandungan.

Tiada had untuk spin artikel

Spinner artikel terbaik kami membolehkan pengguna untuk menulis semula esei dan kandungan kira-kira 2000 perkataan setiap carian. Tiada batasan pada artikel berputar. Pengguna tidak akan menghadapi sebarang notis amaran mengenai had fail.

mudah digunakan

Mengendalikan artikel ini Spinner dalam talian bukan tugas yang sukar. Ia mempunyai antara muka mesra pengguna yang boleh anda gunakan tanpa sebarang kesukaran. Kerja-kerja itu didasarkan pada beberapa langkah mudah yang boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja.

bebas daripada kos

Apa yang lebih baik daripada mencari pemutar perkataan yang berfungsi tanpa kos apa-apa wang? Ya, awak betul-betul! Semua ciri-ciri kami alat parafrasa adalah percuma dan anda boleh menggunakannya tanpa bimbang tentang apa-apa perbelanjaan.

selamat dan cepat

Penukar ayat kami adalah seratus peratus selamat dan sentiasa menghasilkan hasil yang tepat dan sahih. Dengan selamat ia bermakna bahawa setiap kali teks yang diubah dihasilkan, ia bukan hanya menghilangkan plagiarisme tetapi ia juga meningkatkan kebolehbacaan teks. Ia akan meningkatkan pendedahan dan penglibatan kandungan anda kerana keunikan dan keberkesanannya.

Sorotan kandungan ditulis semula

Alat parafrasa menyoroti perkataan atau ayat yang ditulis semula. Pilih perkataan dan ia akan menunjukkan kepada anda semua sinonim yang ada bersama dengan definisi. Pengguna mempunyai pilihan untuk membuat perubahan dalam kandungan mereka seperti yang mereka perlukan.

plagiarisme kandungan percuma

Ia adalah secara profesional dan artikel percuma Rewriter yang anda dapati dalam talian. Ia berfungsi dengan kecekapan yang hebat dan tidak pernah mengecewakan penggunanya dalam menghasilkan kandungan yang unik! Anda juga boleh melakukan a pemeriksa plagiarisme selepas membuat kandungan segar untuk menjamin keunikan dalam kandungan.

Muat turun fail

Selepas menulis artikel anda mempunyai pilihan untuk memuat turun fail pada peranti anda dalam format DOC.

Ia sentiasa sukar untuk menghasilkan kandungan baru dan tersendiri setiap hari. Ia biasanya memerlukan sejumlah besar masa, usaha, pengetahuan, dan kebolehan menulis. Kita semua menyedari hakikat bahawa kandungan adalah raja. Sekeping kandungan yang ditulis dengan baik akan membantu anda menonjol dan memperbaiki kedudukan anda.

Pendekatan yang ideal untuk mewujudkan kandungan baru adalah untuk menulis dengan tangan. Pertama, anda perlu membaca keseluruhan teks kemudian pertimbangkan perkataan yang anda ingin ubah, dan kemudian membuktikan kandungan, tetapi ini adalah satu prosedur yang mencabar. Penyelesaian masalah ini adalah untuk melibatkan seorang penulis profesional, walaupun ini bukan pilihan yang layak untuk semua orang kerana kos yang tinggi.

Alternatif lain adalah untuk menggunakan Rewriter artikel dalam talian untuk memenuhi keperluan anda dengan cara yang lebih cepat. Anda boleh menggunakan alat penulisan semula ini jika anda tidak mempunyai masa untuk kajian yang luas, mempunyai kemahiran menulis bahasa Inggeris yang lemah, tidak mempunyai cukup wang untuk menyewa seorang penulis, atau tidak mempunyai arahan mengenai topik itu.

Pelajar

Pelajar sering menghadapi masalah pertindihan dalam esei, nota, tesis, persembahan, dan tugasan mereka. Mereka bekerja keras untuk menyampaikan kandungan bebas plagiarisme kerana ia dilarang dengan tegas oleh institut tetapi gagal. Lagipun, kegagalan atau maklum balas negatif boleh menjadi sangat mengecewakan kepada seorang pelajar. Untuk mengatasi isu ini, pelajar harus menggunakan penulis semula esei terbaik untuk mengemukakan atau memutar tulisan mereka.

blogger

Blogger membuat kandungan setiap hari untuk melibatkan pembaca. Blogger yang bekerja dalam bidang khusus diperlukan untuk menulis mengenai pelbagai topik sekali lagi dan lagi. Walau bagaimanapun, kadang-kadang tidak dapat dielakkan untuk menulis artikel yang unik. Di sini mereka memerlukan bantuan artikel Rewriter untuk mengubah kata-kata, ayat, dan bahkan seluruh perenggan untuk meningkatkan ketidaksetaraan antara versi ditulis semula dan asal.

Freelancers

Penulis-penulis bebas mempunyai banyak pelanggan dan mereka memerlukan kerja mereka untuk dilakukan secepat mungkin. Kadang-kadang mereka terjebak dalam keadaan di mana topik yang sama muncul yang telah mereka lakukan. Freelancers tidak semua penulis yang baik. Oleh itu, mereka boleh menggunakan Rewriter artikel terbaik untuk menulis kandungan yang unik dan mata yang menarik.

Webmasters

Webmaster bertanggungjawab untuk penyelenggaraan laman web untuk berpangkat lebih baik dalam enjin carian. Duplikasi dalam kandungan mempengaruhi secara negatif, juga menyebabkan penurunan pangkat. Oleh itu, gunakan perkataan changer untuk membuat kandungan segar untuk laman web anda.

Menggunakan artikel dalam talian Rewriter mempunyai banyak kelebihan. Mari kita lihat terperinci ini!

 1. Artikel menulis semula menjimatkan masa dan menghasilkan kandungan berkualiti tinggi tanpa replikasi dan kesilapan tatabahasa.
 2. Simpan sejumlah wang yang tampan dengan membuat kandungan anda sendiri dengan talian alat penulisan semula dan bukannya menyewa penulis kandungan profesional.
 3. Kadang-kadang penulis kandungan menulis satu artikel dan kemudian meneruskannya ke direktori yang berbeza. Ini tidak mengubah perkara dari segi SERPS. Keputusan ini hanya akan mempertimbangkan penyerahan pertama. Untuk melepaskan masalah ini, gunakan penulis semula kalimat yang mencipta artikel baru keluar dari satu bahagian kandungan. Ini sangat meningkatkan lalu lintas dan penglibatan pada kandungan anda.
 4. Dalam direktori di mana kuantiti bilangan artikel yang penting daripada kualiti kandungan, di sini spinners teks dalam talian adalah cara yang baik untuk menyelesaikan tugas dalam jumlah yang paling sedikit.
 5. Penulis kandungan sering menulis semula draf pertama artikel mereka sekali lagi dan sekali lagi untuk memenuhi kepuasan mereka. Artikel percuma Rewriter menyelamatkan tenaga dan masa dengan menulis semula draf atau bahagian kandungan anda.

Kadang-kadang ia berlaku bahawa teks yang anda mahu tulis semula mempunyai sebut harga di dalamnya. Jelas sekali, anda tidak mahu ia reword seperti yang lain teks. Walau bagaimanapun, ramai pengguna tidak mempunyai idea bagaimana untuk menangani keadaan seperti ini. Sekiranya anda boleh menggunakan alat reword profesional kami untuk membuat perkara yang cukup mudah. Hanya memanfaatkan teks yang anda mahu simpan. Ia boleh menjadi sebut harga, mana-mana kata nama yang betul, atau bahkan istilah standard. Dengan permodalan, penulis semula teks kami diperhatikan secara lalai menganggap bahawa anda tidak mahu mengubah bahagian ini. Ini sememangnya cara yang sangat mudah untuk mengelakkan menulis semula sebut harga.

CONTOH MENULIS SEMULA

Berikut adalah beberapa ayat yang berputar oleh pemutar perkataan kami apabila tertakluk kepadanya. Mari kita lihat mereka!

Sebelum ini

1. 'Dua perkara yang tidak terhingga: alam semesta dan kebodohan manusia; Dan saya tidak pasti tentang alam semesta. '~ Albert Einstein

Selepas itu

1. Dua perkara yang tidak terhingga: alam semesta dan kebodohan manusia, dan saya tidak pasti mengenai alam semesta.

(Lihat bahawa di sini kandungan kami Spinner tidak mengubah dua subjek penting dari ayat-ayat menulis semula yang merupakan alam semesta dan kebodohan manusia. Oleh itu, kecerdasan tiruan dari perisian ini membantu untuk mengekalkan kata-kata yang, jika berubah, akan merosakkan keseluruhan makna dan intipati ayat itu)

Sebelum ini

2. 'Pada hari yang lain, kapal terbang terhempas di tengah-tengah mana-mana.'

Selepas itu

2. Pada hari itu, pesawat terhempas di tengah-tengah kekaburan

(Di sini, sisa ayat itu masuk akal dan sebenarnya lebih baik daripada yang asal. Walau bagaimanapun, perkataan ini tidak lama tidak pergi dengan semantik hukuman itu. Untungnya, dalam talian kami alat parafrasa membolehkan anda mengekalkan pilihan asal kata-kata di mana-mana langkah. Singkatnya, anda boleh sekali lagi mengubah kekaburan ke mana-mana)

Sebelum ini

3. 'Jika anda ingin tahu apa yang seperti seorang lelaki, lihatlah bagaimana dia memperlakukan penunggangnya, bukannya sama. " ~ J.K Rowling.

Selepas itu

3. Jika anda ingin memahami apa yang seperti seorang lelaki, ambil penilaian yang jujur ​​tentang bagaimana dia memperlakukan penunggangnya, bukannya sama

(Lihat bahawa hasil yang dihasilkan oleh penulis semula perkataan kami lebih halus daripada pilihan asal kata-kata. Perasaan dan makna hukuman itu juga tetap utuh)

Sebelum ini

4. 'Bayangkan dunia di mana setiap orang di planet diberi akses percuma kepada jumlah semua pengetahuan manusia' ~ Jimmy Wales

Selepas itu

4. Bayangkan dunia di mana setiap orang di dunia mempunyai akses percuma kepada jumlah semua maklumat manusia.

(Rewriter perenggan, jika tidak lebih baik, sekurang-kurangnya selari dengan yang asal dari segi semantik dan sintaks. Ia tidak kelihatan pelik dan sempurna untuk melarikan diri plagiarisme)

Sebelum ini

5. 'Saya sangat pandai yang kadang-kadang saya tidak faham satu perkataan yang saya katakan.' ~ Oscar Wilde

Selepas itu

5. Saya sangat pintar yang pada umumnya, saya tidak menganggap kata apa yang saya katakan

(Ini sekali lagi penukaran kata-kata yang hebat. Penukar ayat lebih kecil, namun ia indah mengekalkan makna lengkap ayat asal)