PEMERIKSA PLAGIARISME

Pemeriksa Pemeriksa plagiarisme percuma terbaik untuk kandungan anda, Sekarang tampal hingga 1000 perkataan di kawasan teks atau muat naik fail teks anda dan alik "Periksa Plagiarisme" untuk mendapatkan hasil segera & tepat.

Masukkan teks untuk pemeriksa plagiarisme
Reset text image

Jumlah Perkataan: 0 /1000

Review Stars Review Stars Review Stars Review Stars Review Stars
4.1/5
47.2k ulasan
Periksa Plagiarisme dengan URL
Kecualikan URLs (Max 5)
Semak Tatabahasa
Cuba Alat Berkaitan Kami yang Lain Alat Parafrasa Pembilang Perkataan Gambar ke teks
Kami Menghormati Privasi Anda

Laporan Search Engine secara automatik menghapus semua kandungan yang dimuat ke laman web ini.

TESTIMONI PENGGUNA

Untuk mengelakkan masalah plagiarisme atau hak cipta digital, anda harus betul-betul memahami jenis kandungan apa yang dianggap sebagai penipuan. Mari kita lihat beberapa jenis plagiarisme yang biasa:

Mempersembahkan atau memperkenal kan teks orang lain sebagai tulisan anda sendiri.

Gagal menggunakan tanda petikan yang betul pada petikan.

Menggunakan kata-kata orang lain dalam teks anda tanpa memetik sumber asalnya.

Menyalin perkataan anda sendiri yang diterbitkan dan menggunakannya dalam artikel baru.

Kita semua menyedari betapa pentingnya kandungan teks untuk laman web. Tanpa teks, laman web sama seperti badan tanpa jiwa. Hari ini, SEO dan webmaster mesti menerbitkan kandungan berkualiti tinggi dan unik untuk menjadikan laman web bertambah maju. Yang meningkat kan kepentingan keunikan kandungan, dan jika anda menyiarkan maklumat atau maklumat yang di ciplak di laman web anda, maka kejayaan itu tidak akan pernah dekat.

Begitu juga dengan penipuan atau hak cipta tugasan dan dokumentasi yang boleh merosakkan kerjaya pelajar. Beberapa institusi mungkin hanya memberi amaran kepada pelajar sementara yang lain bahkan boleh menggantung mereka dari tempat itu.

Plagiarisme bermaksud menjadikan idea atau produk tepat sebagai baru dan asli dari sumber yang ada dengan atau tanpa persetujuan pencipta asal. Oleh itu, adalah wajib untuk memeriksa plagiat sebelum menyerahkan sebarang tugasan atau menerbitkan kandungan di laman web anda.

Adakah menguji semak plagiat secara manual adalah tugas yang mustahil kerana anda tidak dapat mengakses maklumat yang terdapat di seluruh internet penipuan. Oleh itu, pengesanan plagiarisme percuma adalah proses pemeriksaan kesamaan dan mencari contoh karya yang dijalin dalam dokumen atau halaman web lain.

Untuk mengelakkan masalah ini, anda memerlukan boleh dipercayai, tepat & pemeriksa plagiarisme yang percuma. Oleh itu, anda boleh menyemak plagiarisme dengan alat dalam talian percuma kami.

Alat pengesan semak plagiat percuma kami tidak melakukan silap mata dan memaparkan hasil teks yang di ciplak. Ia juga tidak akan memperbodohkan anda dengan mengenal pasti penipuan yang tidak logik dari kandungan unik. Alat pemeriksa plagiarisme menganalisis secara mendalam setiap perkataan dari kandungan yang dimasukkan pengguna dengan membandingkannya dengan berbilion halaman web.

Pangkalan data laman web kami mengandungi hampir semua maklumat yang terdapat di internet. Oleh itu, tidak mungkin frasa atau perenggan yang di ciplak untuk mengelakkan alat ujian plagiarisme ini. Kandungan yang di ciplak ditunjukkan dengan warna merah sementara contoh yang unik ditunjukkan dengan warna hijau. Sekiranya berlaku peniruan, anda akan melihat lautan ke URL laman web yang mengandungi petikan serupa yang berlabuh dengan "Bandingkan". Anda boleh memeriksanya untuk menentukan punca persamaan dalam laporan semak plagiat percuma. Buat pembetulan untuk teks yang di ciplak untuk ini dengan mengklik "Tulis semula Kandungan Plagiarized" ini akan membawa anda ke percuma kami alat parafrasa dan jalankannya lagi melalui alat bebas pemeriksa canggih ini. Ulang sehingga kandungan anda unik.

Sekiranya diperlukan, anda boleh memuat turun laporan plagiarisme terperinci dengan peratusan untuk kandungan anda dengan mengklik "Muat turun Laporan". Alik pada "Start New Search" untuk melakukan ujian plagiarisme untuk kandungan baru.

Tidak perlu mendaftar dan tidak perlu masuk! Ya, tidak perlu melalui prosedur pendaftaran semasa menggunakan alat pengesan plagiarisme dalam talian kami. Tambahan lagi, pengesan plagiat kami menyediakan perkhidmatan percuma.

Ikuti langkah-langkah berikut:

01

Pergi ke https://searchenginereports.net/ms/plagiarism-checker. Di sana kami memudahkan anda dengan pelbagai pilihan untuk memeriksa plagiarisme. Anda juga boleh mengecualikan sehingga 5 URL tidak diperiksa untuk kesamaan.

02

Tampal kan kandungan anda ke dalam kotak yang disediakan. Simpan pada 1000 perkataan per Sebagai alternatif, anda boleh memuat naik kandungan dari komputer anda atau dari awan atau anda boleh menampan url laman web secara langsung. Tekan butang "periksa plagiarisme".

03

Dalam masa beberapa saat, plagiarism checker bahasa melayu percuma terbaik ini akan mengimbas teks anda dan menunjukkan hasil yang tepat dengan peratusan.

Berikut adalah beberapa ciri yang anda akan dapati:

 • Keupayaan untuk memeriksa hingga 1000 perkataan kandungan
 • Keupayaan untuk memuat naik dari Dropbox
 • Berkebolehan memuat naik fail dari komputer anda
 • Kemampuan untuk memeriksa semak plagiat oleh URL
 • Menunjukkan kandungan yang di ciplak dengan peratusan peratusan
 • Menunjukkan kandungan yang unik
 • Berkebolehan membanding kan kandungan pendua dengan yang serupa di luar sana
 • Hasil yang sesuai dengan ayat
 • Kemampuan untuk melihat hasil yang sesuai
 • Paparan dokumen yang disorot
 • Pilihan untuk menulis semula kandungan yang di ciplak
 • Berkebolehan memuat turun laporan carikan

Anda boleh mengetahui pelbagai pemeriksa plagiarisme percuma dalam talian. Namun, kami membanggakannya sebagai alat semak plagiat terbaik kerana banyak sebab. Tidak mungkin alat percuma lain yang tersedia dalam talian menawarkan had maksimum 1000 perkataan. Tetapi, alat kami memberi pengguna peluang untuk memeriksa kandungan sehingga 2,000 perkataan. Oleh itu, dengan alat plagiarisme kami, anda tidak perlu memotong isi kandungan anda dan membuat kesilapan.

Selanjutnya, alat kami memaparkan hasilnya di depan pengguna hanya dalam beberapa saat, yang melebihi semua perisian semak plagiat lain yang ada. Selain itu, alat kami menghormati keselamatan dan privasi pengguna. Oleh itu, anda boleh menggunakan plagiarism checker bahasa melayu dalam talian kami tanpa masalah privasi kerana apa sahaja jenis teks yang anda masukkan, ia akan hilang dari pangkalan data kami sebaik sahaja pemeriksaan selesai.

Alat percuma 100% kami direka khas untuk mengesan semak plagiat yang paling minima dan memberikan anda senarai kepingan kandungan yang sangat berguna sehingga anda dapat mengambil tindakan yang sewajarnya. Aplikasi web anti-plagiarisme kami sangat mudah digunakan dan mempunyai ciri-ciri yang jauh lebih baik daripada yang anda tidak dapati dalam alat serupa berbayar.

Anda boleh menamakannya sebagai pemeriksa hak cipta terbaik, dan dengan itu dapat digunakan oleh penulis, penerbit, pengarang, penyelidik, blogger, pelajar, guru, pengurus kandungan, editor, dan sebagainya.

Ya, Sekiranya anda berada di dalam kumpulan berikut, maka anda semestinya menggunakan alat ujian pemeriksa plagiarisme dalam talian:

 • Usahawan web / pemilik laman web yang membuat kandungan atau menyewa penulis bebas
 • Blog yang menerima catatan tetamu dari penyumbang
 • Pencipta kandungan bebas yang menghasil kan kandungan untuk pelanggan
 • Blogger yang perlu mengesahkan keahlian catatan blog mereka sebelum menerbitkan
 • Pelajar yang perlu memastikan tugasan dan kertas kerja mereka tidak mengganggu pekerjaan orang lain
 • Penulis yang ingin memastikan bahawa karya mereka adalah 100% pelaporbebas semak plagiat.
 • dan wartawan yang berminat membuat laporan berita mereka berbeza dari banyak laporan serupa di luar sana, atau yang berminat untuk mengesan laman web mana yang menyalin-menyisipkan laporan mereka.
 • kolej Profesor dan guru-guru yang ingin menyemak kerja pelajar terhadap plagiarisme
 • sahaja sesiapa yang bekerja dengan apa-apa jenis kandungan bertulis tetapi pimpinan Hj keahlian.

Menyalin atau mencuri perkataan dan menggunakannya dalam karya anda serupa dengan pemusnahan diri. Sekiranya anda tidak menyedari akibatnya, anda boleh menderita akibat plagiarisme, maka teruskan membaca kerana kami akan membincang kan beberapa daripadanya.

Kehilangan Lalu Lintas Laman Web: Sekiranya teks di halaman laman web anda tidak memberikan bahan segar kepada pengunjung untuk membaca, mereka akhirnya akan berhenti mengunjungi laman web anda. Hari-hari ini, orang kagum membaca sesuatu yang belum mereka ketahui sebelumnya. Walau bagai manapun, kebiasaan persamaan akan berlaku daripada menarik penonton ke laman web anda.

SEO rosak: Kandungan yang berwibawa dan unik mempunyai peranan penting dalam meningkat kan SEO laman web, yang akhirnya pemimpinnya ke peringkat teratas dalam SERP. Namun, jika kandungan yang anda muat naik di ciplak, maka akan menghasil kan SEO negatif. Selain itu, bukan hanya satu laman web tetapi keseluruhan laman web akan mengalami penurunan dalam kedudukan Google.

Reputasi Reputasi: Kesamaan kandungan boleh merosakkan reputasi profesional dan akademik seseorang. Seorang ahli politik atau selebriti dan penulis profesional mungkin menghadapi kerosakan pendua sepanjang karier mereka. Mereka pasti akan dipecat dari pekerjaan mereka sekarang, tetapi seiring dengan itu, mereka mungkin tidak dapat memperoleh pekerjaan lain, terutama untuk posisi yang sama. Nama penipu akan dicap secara kekal pada kehidupan mereka.

Kami tidak berada di sini untuk mengegarkan penulis, tetapi kami hanya ingin memberi tahu anda tentang kehancuran yang ditimbulkan oleh penipuan. Oleh itu, kami memberi anda kemudahan untuk mengenal pasti semua tipuan kecil atau besar melalui web dari kandungan anda.

Untuk Memulakan Pencarian baru Klik Butang di Bawah!